Krásná realita

Krásná realita

Anotace: O kom? O té dívce,která byla šťastnější než já..

Když sedím u okna
A vidím jak tam venku prší,
Připomíná mi to potůček,
Který teče ze zelených očí.
Z očí té drobné,mladé dívky.

Ta dívka byla šťastná,
Do svých pěti let,
Budoucnost zdála se jí jasná,
Avšak ještě nepoznala svět.

Krutou realitou šla dál a dál,
Chtěla jít za svým cílem.
Ale on jí tu cestu vzal,
Byla pryč její píle.

„Proč jsi mi skřížil plány?“
Zeptá se dívka chlapce.
„Nevím, možná to byla hra“
Odpoví mladík sladce.

„Hra? Nebo blbá sázka?“
Skrývá svou tvář stále.
„Nevím děvče,asi láska.“

Děvče slovo uslyšelo,
Radostí se rozeběhlo.
Láska znamená mít rád,
Umí si ji užívat?

Dvě těla s dušemi,
Odešli zamilovaně,
Neměli tušení,
Co se jim potom stane.
Autor Naty_96, 21.03.2009
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí