Naivní iluze

Naivní iluze

Anotace: ...nechápu tvůj úsměv, když...

*Proč se usmíváš?

Svíčka dohasla
a kapky vosku
prostupují mřížkou,
co ukrývá tvý iluze.

!Naivní srpnový iluze!

*Tak proč se směješ?

Přátelé!
To nebyla iluze,
však tys ji násobil.
A stála tu...

//...tvá naivní iluze...!
...srpnová -> ?... //

*Čemu se vysmíváš?

Nesnáším ty pohledy.

Tvý naivní pohledy
přecpaný iluzemi.

Pohledy tvý
zplesnivělý duše.
Autor Anjobi., 21.03.2009
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, shakespeares, Marfuša, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm...

01.06.2009 19:25:00 | shakespeares

není co komentovat ST

03.04.2009 11:15:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí