Stáváš se......

Stáváš se......

Anotace: Dnešní básen.....Občas jsou tma jen věty, které nemají rým, ale líbily se mi tam, tak jsem je tam nechala :)

Ač tě znám už dobrých pár let,
poznala jsme tě teprve teď

Ač brzo se to zdá,
holka s hnědýma vlasama se zamilovává

Den bez tebe, je jako slunce bez paprsků
Den bez tvých slov, je jako svíčka bez knotu
Nic, stejně jako já, nedokáže fungovat

Stáváš se mou součástí
Stáváš se mým dílem
Stáváš se mou druhou duší
Stáváš se mou láskou

Chvíle s tebou strašně rychle plynou,
jakoby nám nebyly souzeny.
Myšlenky na tebe však s odchodem nehynou
a každým dnem jsou nové probouzeny.

Jsi mou inspirací
Dívala bych se na tebe hodiny
Lež se stává kompenzací
Abych se vyhnula řečem mojí rodiny

Tahle lež nám umožnuje, abychom byli spolu
Musíme to opakovat znovu a znovu...............

Tvůj pohled je tak klidný
Tvá gesta spořádaná
Tvůj smích je mírný

Tvé oči jsou mi studnou snů
Tvé doteky jsou mi oporou
Tvé rty jsou pro mě touhou

Vždy, když je mi ublíženo,
běžím za tebou jako malá holka.
Spoustu dveří se pro nás otevřelo,
nový život na nás ze všech kouká.

Potřebuju tvoji duši
Potřebujutvůj pohled
Potřebuju tvá slova
Potřebuju tě celého!
Autor PoeziGirl, 21.03.2009
Přečteno 428x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Scream Silence, Thesssinka, Radek.oslov.Šafárik, malý lachtánek, Holis, enigman, jedam, NikitaNikaT., Despekt
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za krásné hodnocení a pozitivní komentáře, báseň je krásná..:) ST!

18.05.2009 19:27:00 | Scream Silence

Moc pěkná basnička :)

16.04.2009 19:28:00 | Thesssinka

souhlasím...

27.03.2009 20:27:00 | malý lachtánek

Pěkné vyznání...

21.03.2009 19:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí