Blázon?...

Blázon?...

Anotace: ...si ním aj ty?

Si ten, kto sa teší temnu?
Si ten, komu život drogy vezmú?

Si ten
kto sa smeje tak mrazivo šialene?
Si ten kto je závislý
a nepozná ľudí po mene?

Si ten
kto je stále sám
zavretý v izbe?
Si ten
kto svoju vlastnú dušu
potajme hryzie?

Si ten
kto nechce prežívať pocity?
Si ten
kto svoj žiaľ necháva v zásuvke
ukrytý?

Tak nebuď blázon
čo sa smeje
svetu
a
ľuďom

Tak prestaň sa riadiť
tým satanovým pudom!!!
Autor Mišiačik, 21.03.2009
Přečteno 272x
Tipy 20
Poslední tipující: Alasea, Holis, Radek.oslov.Šafárik, jedam, NikitaNikaT., Mounkey, kikis, zlomeny srdce, Kapka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snazim sa nebyt podobnym hlupakom

22.03.2009 20:29:00 | Terulienka

Je zajímavá báseň, má jistou hloubku a je v ní aj smutek a bolest...

22.03.2009 20:08:00 | NikitaNikaT.

Nádherné!

22.03.2009 19:34:00 | Mounkey

Já nejsem blázen,
tak proto jsem tady
a čtu tvé básničky
vždyť každá je jinak krásná
jak v městečku malé uličky.

21.03.2009 20:22:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí