Tanec s duchem

Tanec s duchem

Anotace: přes větve stromů hleděla jsem do slunce

V odlesku oken
osleplé oči.
Do starých domů
nikdo nevkročí.

Přízrační lidé
-nemrtvých rej.
Z prázdných pohárů
víno si dej.

Stříbrné podnosy
pokrmů božských.
Jen ochutnej!
Budeš všem pro smích.

A tanec vášnivý
s průsvitnou ženou.
Hrají jen pro Tebe
skladbu vysněnou.

Ještě se navrátíš
rozloučit se.
Nikdy už do slunce
nedívej se.

Hostina pro všechny
skutečná bude
jednoho dne.
Co Ti pak zbude?

Jen tanec s duchem.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 21.03.2009
Přečteno 266x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Nia, BARBYE, enigman, Sýkorka07, Vlk v rouše, Rolnička, Kubino 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úchvatné....jsem nadšená:) výborně..

23.03.2009 20:08:00 | Nia

Lepší tanec s duchem než stát sám v koutě a čekat...
Pěkně napsané a dobrý námět :)

23.03.2009 19:10:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí