Víno mi řeklo Jdi se projít

Víno mi řeklo Jdi se projít

Anotace: víno, noc, a brýle, co zůstaly doma

Víno mi řeklo Jdi se projít
A každé světlo bylo lampion
slavící Svátek dnešní noci

Víno mi řeklo Jdi se projít
Procházel se nevidomý slon
a přece jistotu měl v krocích

Víno mi řeklo Jdi se projít
A lidé Nezřetelné stíny
Psali svá žití do krajiny
A mysleli si že to skryjí

Víno mi řeklo Jdi se projít
Bez brýlí třeba lépe spatříš
kam a proč vlastně vůbec patříš
či zda jsi v periferii

Víno mi řeklo Jdi se projít
Proč proti slovům vína brojit
A tak jsem šla

Víno mi řeklo Jdi se projít
Kus noci s kouskem sebe spojit
Přesto jsem pravdu nenašla

Víno mi řeklo Jdi se projít
Jak správný básník který hledá
A častokrát se se dnem shledá
Dnem sklenice i bytí svého
do veršů umně vpleteného
Autor Keneu, 21.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...se zaváháním ST,víno to přebilo :)

12.05.2009 22:34:00 | WAYWARD

To víno toho namluví...;)

28.03.2009 09:42:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí