Písmena

Písmena

Anotace: Spíš taková básnička pro děti :-D

Každé písmeno je kouzelné,
jeho vyslovení má být zřetelné.
A,B,C,D nebo É,
Každé z nich je nádherné.

Urovnej je do řádku,
a postav si hromádku.
Počáteční Há a Er,
Umyvadlo na závěr.

Nebude-li tě to bavit,
zavři si svůj slabikář.
,,Pětce se už neubráníš!"
Zakřičí tvůj češtinář.
Autor Naty_96, 21.03.2009
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí