Ze sklenkou

Ze sklenkou

Anotace: ..

Ze špatné skleničky
usrkávám ze stínů bobulí
jedna k jedné, neexistuje nebolí
po chvíly mám zrak sokolí
nejlepší oblek v okolí
a zmámí mě dívčí pohled
píchlí do asfaltu,
kráčím si cestou bez respektu
prohrábnu vlasy tvé ohnivé
budeš mě milovat drtivě
a já s kýblem u postele
uvěřím ti holka že je to celé.
vdej se za mě a já slibuju
že poštovní schránku vyberu
každé úterí
mé zdraví je v prdeli
díki panákům na zdraví
už jenom víno
Autor raďo, 22.03.2009
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, floreciente, zenge, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jenom víno, ale to stačí, když je kvalitní, do snů ukonejší a ustele bez kýblu u postele :-) Výstižná, moc pěkná báseň.

22.03.2009 10:40:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí