Jediné slovo postačí

Jediné slovo postačí

Anotace: ...

Slovo,
pár písmen, jež význam ztrácí.
Zvolit to správné slovo,
závrať se mi vrací.
Slovo,
řada vojáků s nadějí.
Slovo,
pár hrobů v příkopu, v závěji.
Slovo,
tolik ti napoví.
Slovo,
jen hlásek medový.
Slovo,
poznáš to tajemství.
Slovo,
každý ho zná a ví.
Autor Fenn, 22.03.2009
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Acheiron, nejsembásník, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slovem se dá i ublížit,
a pohladit, pak máš proč žít.
Slova jsou polibky básníků,
a taky bláboly státníků ;-)

22.03.2009 12:02:00 | nejsembásník

Někdy ale jedno nestačí...
Někdy ano."Dobrý".

22.03.2009 11:38:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí