Hodně štěstí zítra

Hodně štěstí zítra

Anotace: ..názor..

Sbírka: Snídaně

Pokud o život ti někdo sílí,
nezanedbej ani chvíli,
přes hubu mu rovnou dej,
vůbec se s ním nepárej!

Kdo snad právo si dává,
že život mezme cizí,
argumentuje, že se to stává,
že duše takhle z těla zmizí?

Štvou mě tihle vrahové
co myšlení své bezpráhové
zneužijí k činu zlému
v místě někde odlehlému.
Autor Jammie Spark, 22.03.2009
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Anne Leyyd, Amdur
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, dávám Tip.

03.04.2009 22:56:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí