Jdi dál

Jdi dál

Anotace: :(

Tvůj smích je můj pláč.
Ještě mě tu máš.
Stojím při tobě.

Chci tě nesnášet.
Za to jak tě miluju
Ale teď prosím jdi..

Tak už jdi někam pryč!
Ted jdi někam dál.
Opusť můj život navždycky
Smaž všechny minuty,
které mi život s tebou vzal.

V minutě se svět zbořil jako domeček z karet,
v minutě se to všechno stalo.
Mohl to být jenom pitomej zálet,
ale ty jsi mě do svého světa odved.
Chtěla jsem být tvá,
ale nějak to nevyšlo.
tak už prosím jdi,
aby bez slz se to obešlo.

Horká slza dopadá na studenou zem,
tak už si mě prosím k sobě vem.
Co pro mě znamená tenhle svět?
jen milovat a trpět..
Autor Naty_96, 22.03.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Zelená okurka, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí