Rychlorytmová

Rychlorytmová

Anotace: ...

Sbírka: Tisíc střípků citu

Ať zazní kastaněty,
ať neslyším tvé věty,
ať mám zase chvíli klid,
jsme spolu a dva sami,
hrajem si s ruletami
a štěstí je to, co chceme mít.

Už nechci slyšet slova,
že noc je sametová,
hebčí mi je vůně jahody,
té z našeho vína,
pierot a kolombína
noří se do rytmu pohody.

Trubka zazní v sále,
já rozpláču se málem,
jak tančíme si každý pro sebe,
policejní razie,
snad smutek rozbije,
konopěnka vzlétla na nebe...

...
Autor voedor, 22.03.2009
Přečteno 471x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, enigman, labuť, Mbonita, Házté, NikitaNikaT., Emira, Innna, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

noční tón trumpetní...

23.03.2009 13:30:00 | enigman

Je to zajímavé a působivé.

22.03.2009 19:13:00 | NikitaNikaT.

slyším ty kastaněty /nebo to buší policajti?

22.03.2009 18:01:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí