Mé střípky tvé..

Mé střípky tvé..

Anotace: ..bodající, pořád snící, i když již dávno.. nevěřící..

-
3 Doors down - Be like that
http://www.youtube.com/watch?v=CJlzApSVBq8&feature=related
-

*
Poslouchej
Ty navždy
Bez důvodu
Ve svobodě uvězněný
Pohraniční vítr polárních zář

Jak v dáli se mění
Stíny a sny
A vzpomínky
Vrací se pokaždé včas

Tak poslouchej
Cinkot zbylých slov
Jimž teď již rozumíš
Možná snáz

Možná pořád.. vůbec.. ne

A možná jen, větře, konejšíš
Možná toužíš pohladit mou duši
Až příliš mrazivě

Až příliš..

A já pak
Pokaždé oddaně
Razím si po boku s tebou
Svou vlastní cestu
Neprůstřelnou mlhou

Jen nevím
Jestli (ti) pořád věřím?

Je to mé srdce
Pochybující
Jsou to mé myšlenky
Doufající

A tvé
Oči hříšně
Vábivé

Přesně jak střípky tajných přání
Jenž před drsným světem
Tvé rozbité city neuchrání

Pamatuješ?
Jak jsi mi do vlasů popel vál
A pak i vůni nechtěného kvítí

Dál
Jen dál..

Tak tedy ještě poběž
Nezralým obilím

Se mnou

Dokud se nestydím

Dokud to tvé
Slunce věrné
Někde ve mně pořád svítí

Dokud zas nezmizíš
V půlnočním zatmění hvězd
Nerozplyneš se v nepoznané štěstí
Prastarých pamětníků míru
Na náměstí

Neztratíš svou
Tvořivě ničivou
Sílu

Dokud..

..nesplyneš s vánkem
Anebo s vichřicí

Kdykoliv, bůhví kde

Ve vesmíru

*
Autor lennerka, 22.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, blue, enigman, Jana M., Kapka, její alter ego, Terulienka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip...

16.04.2009 21:30:00 | Bíša

spolu s tou písní,... tlačí mi slzy z očí :)

je prostě krásnáááá! :) Dani

když básničtu spojím s Tvou osobností, koukám že andělé fakt jsou! :)

24.03.2009 14:30:00 | blue

dnes mi přišla k chuti, co bude zítra nevím, dnes je dnes, i když je dnes nicotné :)

22.03.2009 21:40:00 | její alter ego

vo vesmire..alebo v NICOTE
uzasne slova :)

22.03.2009 21:28:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí