Jitka

Jitka

Anotace: ---

Sbírka: Výkřik do tmy

Na diskotéku kráčím v naději,
že holku, či dívku sbalím,
pak v posteli s ní se poměji,
a panictví se zbavím.

Co osud nechtěl,
nestane se zas,
když do sálu jsem vletěl,
spatřil jsem krásku krás.

Jak krásná byla,
však nedostupná choutkám mým,
co tehdy realita býti měla,
stalo se mým snem lucidním.

Ach, u srdce mne svírá,
nenaplněné lásky žal,
však uvnitř stále doutná víra,
že láska jiná uzdraví zlomený sval.
(1997)
Autor VaR, 23.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí