čekala jsem...

čekala jsem...

čekala jsem na něhu ze tvých očí
na lásku při které se svět zatočí
až schováš mne do náručí
a můj strach se ukonejší

však místo něhy tvrdá písmena
láska se přes notebook přenést nedá
objímá mne jen černá tma
a strachu nic útěchu nedá

čekala jsem...
ale nepřišels...
Autor Anděl-bez-křídel, 23.03.2009
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí