nemá to cenu...

nemá to cenu...

Anotace: ...

Snažíš se zkrotit stádo zběsilých hlav,
ten hrůznej panickej dav...
je to nad tvé lokte,
marně se snažíš...

Snažíš se zhodnotit svůj stav,
toho bubáka v hlavě se zbav!!
Je to nad tvé lokte,
marně se snažíš...

Snažíš se zachránit vztah...
páč víš, že nejsi vrah(?)...
Je to nad tvé lokte,
marně se snažíš...

Máš strach???
Tak utíkej z drah...
Právě jede vlak!!!
Autor Linda Etschyick, 23.03.2009
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...má to něco v sobě tip

23.03.2009 10:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí