Zelené víno

Zelené víno

Anotace: Není moje,ale je krásná.Jednou jsem si ji zapsala,tak snad se bude líbit...:o))

Bojte se o mé srdce, ano, postivě, vážně, bojte se.
A nestávejte nikdy stranou, když samotou se roztřese.
A nekřičte hned v horlivosti chudé pro každý stín a každou šeď.
Pro všechno to, co ve mně jednou bude,
milujte to, co ve mně teď.
Když spěchám na své dlouhé cestě,
nehněvejte se prosím vás,
a když vám píši, odpovězte,
udělejte si na to čas.
Autor zlutasekk, 23.03.2009
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Agniezka, enigman, danaska, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Má to jistou myšlenku.

23.03.2009 21:28:00 | NikitaNikaT.

Líbí se, moc. Dávám ST.

23.03.2009 13:12:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí