Kdo ví...

Kdo ví...

Anotace: ...

Kdo ví, co po smrti nastane,
kdo ví, zda láska je věčná.
Kdo ví, jestli bůh někdy povstane,
kdo ví, jestli budu ti vděčná.
Kdo ví, jaký je svět,
kdo všechno to zažil.
Kdo ví, kde je cesta zpět
a kdo najít se jí snažil.
Odpověď není,
jen zebe v prázdných rukou.
Prý že rány se zhojí,
ale ony jen puknou.
Prý že samota srdce celý,
že v srdci odpuštění je.
Ale nikdo se neptá,
jak moc to bolí
a zda je tam místo i pro tebe.
Autor Sýkorka07, 23.03.2009
Přečteno 369x
Tipy 9
Poslední tipující: Isquieasuus, Quigleika, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, Agniezka, Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo vi..ja ne..

31.03.2009 19:58:00 | strašidýlko-střapatý

zajímavé

23.03.2009 19:24:00 | Radek.oslov.Šafárik

nepoví... :) nikdo nic neví a tím ví vše.. :)

23.03.2009 15:56:00 | Agniezka

Kdo ví... nepoví. Pěkné.

23.03.2009 15:43:00 | Kapka

Zvláštní, že ve svém věku píšeš tak smutné básně.

23.03.2009 15:15:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí