Bitva šašků

Bitva šašků

Anotace: takový můj divný výtvor fantazie.. Sama nevím, co si mám o tom myslet, tak budu ráda za váš názor ;)

Na stráni, na stráni v dáli
Seděli rytíři a šašci se smáli
Za lesem, za lesem v dáli
Seděli šašci, co rytíři se stali
Co šašky dřív byli, však pochybyli

Tam za vesnicí, daleko za vesnicí
Na hrad se sjíždí rytíři chybující
Všichni ti rytíři, co šašky dřív byli
Všichni ti šačci, co pochybyli

Vysoko, vysoko na skále
Stojí jediný šašek, co šaškem je nadále
Co šaškem je a zůstává jím
Říká si: Já nikdy nepochybím

Tam v rokli, v hluboké rokli
Ti šašci pochybili,
že z vody otrávené se napili
Z vody, co černou barvu má
Ta voda dusí, dech ubírá
Ta žene šašky do boje
Z šaška v tu chvíli rytíř je

Na skále, vysoko na skále
Stojí ten šašek, co šaškem je
Jediný, co se z vody nenapil
Neunes, že by sám takhle žil
Tohohle šaška již život omrzel
Udělal krok a tmou výkřik zněl

Skrz nebe, nebe temnající
Sviští teď tělo padající
A na hradě, daleko na hradě
Strhla se bitva v zahradě
Mezi rytíři, co nebyli k boji předurčeni
Kvůli zlé vodě jsou umučeni
Autor Sidheag., 23.03.2009
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí