Ružový..

Ružový..

Anotace: .. púčik

Ružový púčik čaruj mi
počkám, kým vánok snov zašumí

a od polnoci až do rána
ďalší tŕň srdce mi doráňa

poletíme v snoch, odkliati
k hviezdam, tvárou v tvár, v objatí

na cestu dotyk pier stačí nám
(prečo sa zobúdzať začínam?)

náš cieľ je Proxima Centauri
naproti jasom sĺnc nežiari

celá je vínovo červená
najbližšia k nám - hviezda premenná

nekonečná na nej ruží pláň
nebuď ma, srdce mi neporaň..

precitol som, nikde ruží niet
začiatok sna poznám naspamäť
Autor Petbab, 23.03.2009
Přečteno 303x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Simísek, Agniezka, labuť, Lota, Mbonita, Psavec, enigman, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, moc hezká.

23.03.2009 19:54:00 | Psavec

Pěkně napsané... myšlenkové.

23.03.2009 18:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí