Strach

Strach

Anotace: ..ten absurdní strach z čehokoliv

Někdy mám strach
vylézt z postele
a otevřít dveře od pokoje
začít novej den
s požehnáním plyšovejch obludek
že mi rozuměj víc než ty
držej mě pacičkama
a řvou nechoď veeeen

Mám strach že potkám třeba rozbroje
nebo se stane něco zlýho
moji rodině
Mám strach že zakopnu
a už tu svoji prdel nezvednu
ze špinavý země
Mám strach že se budu cítit šťastná
a pak přijde ten pád dolů
kterej mě odrovná

Někdy mám strach zavřít dveře svýho pokoje
jít v klidu spát
a ukončit ten smolnej den
Někdy mám strach z toho co bude ráno
podlamujou se mi kolena z představy
až zas vylezu ven
Autor Niky..., 23.03.2009
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: urcite.me.neznas, Holis, Petbab, enigman, hezule, Radek.oslov.Šafárik, malý lachtánek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeji Ti štěstí

23.03.2009 20:07:00 | Petbab

Ten pocit má občas asi každej..Ale žij, neboj se..

23.03.2009 18:34:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí