Barokní (Třicetiletá vojna)

Barokní (Třicetiletá vojna)

Anotace: ...

Sbírka: Odlesky

Tma jako černý čaj
se zpoza slamníků vleče,
jenom se urychleně kaj,
prokletý člověče...
A víno teče...

Tma jako bodavá ironie
ukrývá dobro i zlo,
krev opájí jak víno z arónie,
večer je agónie...

Tmu jako šmolkovou šerpu v prachu
rozetly blesky a děla,
tři mušketýři si říkaj´brachu
a všude těla,
země proklela
koho jen chtěla...
Autor voedor, 23.03.2009
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, valaki, fab four, enigman, Petbab, 5thelement, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zabejčenej...

23.03.2009 20:20:00 | voedor

válka je vůl...

23.03.2009 20:19:00 | enigman

Obsah se mi líbí, ač je vlastně válečný, je to dobře napsané...

23.03.2009 18:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí