Chrám osudu

Chrám osudu

Anotace: Pravda upadá v stínu težkých slovech, už se nezvedne ani nekráči, usíná ve falši prázdných smutných dnech.

Slova hříchů zní všem vábně
V časech smíchu, ve dnech zlých,
Hledám pravdu ta však slábne
V mysli v časech osudných.

Spojitost slov je všem tupá
Vídám ji tu jak tu zní,
Jirka Křoví volal „Nejsem hlupák.“
„Já vás pravdě naučím.“

Topol v EU “bojuje“
Jirka zatím hláškuje
„Zachraňte náš skvělý stát.“
Vašík stále flirtuje
Jak prodat zářivý svůj majestát.

Hadi syčí, vlci tančí,
Pero osudu právě zní
Po našich zádech, zádech mých,
A osud se propadá do hoven, hoven smradlavých.
Autor tucnak, 23.03.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí