V něžném objetí

V něžném objetí

Anotace: (28.1.2009)

V něžném objetí chci s tebou plout světem,
společně najdeme místo, jež bude jen naše,
tam budeme líně ležet a koukat do výše,
pohlédneš na kytky a zjistíš, že i my kvetem.

Vítr ti čechrá tvé vlasy hedvábné,
zkoušíš zachytit jeho tělo na papír,
všude kolem nás je nekonečný mír,
nic pro nás již nebude obyčejné.

Ve vášnivém objetí chci s tebou plout světem,
jsme stvořeni jeden pro druhého a jestli se pletem,
navždy budeme v temnotě pochyb tápat.

Do mých myšlenek jsi navždy vstoupila ty,
nikdy víc nepoznám takové pocity,
jako když s tvým jménem na rtech chodil jsem spát.
Autor démon zatracení, 23.03.2009
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Holis, Nergal, kejtyyy, lucajda89, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké.) jak mi to připomíná ... mou ,,zamilovanost" ;)

08.06.2009 15:59:00 | slečna.závist

moc hezka, mozna by se dala i zaradit do jine sekce, hmm? :)

26.03.2009 12:36:00 | Nergal

Senzace...st

24.03.2009 06:34:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí