Holiday

Holiday

Anotace: ... jeden ne moc povedenej konec prázdnin... téda, ještě že si člověk za většinu zlýho můžu sám...

Bílá, šedá nebo černá?
To je jedno, každá noc je perná,
v Perné u Mikulova,
myslíš, že se dá žít i znova?
... ten samej život, jen vynechat ty chibi,
bejt normální... nelhat, plnit sliby...?!?
Tak co mam dělat?... "Spát!"... to se ti řekne lehce
"Di spát"... jenže já neumim dělat co se mi nechce!
Věci, který prý maj se stát, ať se stanou,
vždyť stejně nemaj na vybranou...
... teda, ještě že umírat neska není povolený,
když Dr. Smrt je taky na dovolený...
Autor Absinthe Banshee, 23.03.2009
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana M., Kubino 2, WAYWARD, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí