Hardrockovej Král

Hardrockovej Král

Anotace: Další můj tetx ze života prosim přečtěte si jej a ohodnoťte a připište komentář

Koncert končí kapela se loučí
srdce buší ti, procházíš branou ven
rozhlížíš se do stran nikde nic jen
tvá kára co vrakem je, vzdychneš si
a jdeš, co naplat když lásky není
a peníze v kartách prošustrovaný

Bunda kožená, plná záplat
džínsy děravé ale špinavé
vlasy zacuchané, dlouhé
Lenonky černé, ale kulaté
Jseš to ty král Hard Rocku

Bůh dal ti dar hrát rock n roll
proč si na něj zapoměl a raději
si bolest působíš srdce jest slabé
a tvé výmluvy chabé. Času málo
kapel přibývá šancí ubývá
Tak vzpamatuj se a chyť šanci za pačesy

Bunda kožená, plná záplat
kytara elektrická, v rohu opřená
žváro zapálené, na stole v popelníku opřené
Rádio zaplé, ale porochané drnčí
Jseš to ty král Hard Rocku

Na kejtru usedá ti prach pivo zvětralé máš
noc už rozprostřela svá křídla a uleháš
na víčka usedl ti sen a to že jsi rockovej král
co na kytaru hrál. Pár měsíců zpět kdy troska si byl
a teď přislíbil jsi ..... Budu rockovej král
Autor The Crow, 24.03.2009
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Hazentla, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vším,čím doopravdy chceš být - budeš.Ale je to dřina.

24.03.2009 08:12:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí