Protistrašná

Protistrašná

Anotace: text

Je nemístné báti se
Tmy a je nemístné
Báti se čar a kouzel
Tak v noci jen pohodu
Vždyť není důvodu
Aby ses ve strachu vzbouzel
Ten kostlivec ve skříni nevyleze
A Rex hlídá v předsíni na řetěze
Když kostlivec ze skříně z předsíně vyleze
Překročí všechny meze

Je nemístné báti se
Toho jak z vodníka
Česílka rybina páchne
Pár kapkami vody ti
Namočí schody jen
Vezme pár hrnků a (s}pláchne
I princezna na hrášku dávno spinká
A Spejbl má náhražku za Hurvínka
Zvon na věži klinká a Bábinka v peřinkách
Uspává Budulínka

Je nemístné báti se
Lidí co vidí jak
Zkažené je dnešní mládí
Že děti jsou v útlumu
Ve světě konzumu
Propadnou všemu co svádí
Je nemístné bát se a kdo se bojí
Je nedobrý rádce a neobstojí
On čas všechno zahojí a strojek v orloji
Ze strachu nepostojí
Autor Petrik78, 24.03.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se mi moc líbí, zvlášť ve spojení s melodií...si jí už třetí den zpívám...

04.05.2009 12:36:00 | hasim

Hezké...

24.03.2009 16:37:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí