Bolest

Bolest

Anotace: ..vždy není nejlépe... :)

Bolest je jen opak smíchu,
bolest je jen cesta hříchu.
Bolest je jen součást života,
bolest je jen duševní potopa.

Bolest je s námi, bolest je kolem nás, bolest je tu…

To co nás bolí některé těší,
to co nás bolí jiné děsí..
Zranění je součást našeho života,
zranění je čekání na Godota..
Zranění je smíchem plačící duše,
zranění nás uvnitř duše tluče…
Zranění opevní naše hradby,
zranění postaví základ další stavby.
zranění zpevňuje naše brnění,
zranění zabrání dalšímu zmatení.

Zmaten však zůstanu Tvou duší,
ta neví totiž, co se sluší.
Autor Despekt, 24.03.2009
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: kejtyyy, Kristýnka15, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujimave,ale podarene :)

24.03.2009 19:28:00 | Terulienka

hezký :) ST

24.03.2009 17:41:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí