Déšť vzpomínek

Déšť vzpomínek

Anotace: Vzpomínek je mnoho, ale převážit a uchovat by se měly ty šťastné...aby život zůstal životem...

Vzpomínky byly,
vzpomínky budou
a vášně třeba malé
zde s nimi zde zbudou.

Sestoupí z nebe
ze vzpomínek déšť,
všechno pokryje,
i kámen nenávisti
od něj mokrý je.

Všechno oslabí,
i tvrdá kůra odmítnutí povolí.
Ty vzpomínky tak silné jsou,
že i to skryté zasáhnou.

Obměkčí též duši ztemnělou,
která po dešti je pod vodou,
protože prší stále víc
a vzpomínky veselé i smutné jsou.

Tak dřív,
než všechno zaplaví,
kolena podlomí,
radost života zahubí...,
vybrat třeba vzpomínky šťastné,
které udrží život nad vodou,
déšť splaví do koryta řeky,
kde zůstane dlouho
a možná i věky...
Autor greenus, 24.03.2009
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, BARBYE, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí