Dobré větry

Dobré větry

Anotace: nostalgie

Opojen hledím v dáli,
snad v minulost, kdy dobré větry vály.

Kdy slunce hřálo mi tváře,
a já pramen hltal z řek.
Vzpomínám, hledím skrz okna žaláře.
Hledím, vzpomínám na ten zlatý věk.
Kde ten čas dnes spočívá,
kde dnes v klidu leží?
S kým má radost usíná?
Se mnou jen stěží.

Opojen tedy hledím v dáli,
v minulost, když dobré větry ještě vály.
Když dobré větry ještě vály...
Autor Edmond Kadad, 24.03.2009
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí