Světlo na konci tunelu

Světlo na konci tunelu

Anotace: ......takový malý poděkování pro Kubu.....díky, že jsi ;)

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Slunce zapadlo, všichni šli už dávno spát,
a já vím, že ty mě máš taky rád,
známe se už dlouho, nějaký ten pátek to už bude,
ale ted jsme spolu nějak často, a čas nám tím neubude.
Jsem tomu jen ráda, že zapomenu na realitu, drsnou a chladnou,
Nee nesměj se mi, ale je tomu tak opravdu, vždyť kvůli tomu i v pokoji kytky vadnou.
ty se usmíváš, vždyť to na tobě vidím,
dobře, vždyť je pravda, že ti ten úsměv na rtech závidím.
Seš bezva kamarád, je paráda, že tě znám,
a můžu ti říct, že jsem ráda, že tě mám.
Nebýt tebe, nevím co bych dělala,
snad bych na citech více ztrádala.
Je skvělé někoho mít, a moc se o někoho opřít.
Díky, seš moc fajn, Kubo.
Autor MjUzIKberus, 25.03.2009
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí