Piráti

Piráti

Anotace: já nevím komu to pořád píšu...

Proč cítím, když se nedotýkáš
Svým tvářím zakážu snad smích až
Zblednou
A zase zvednou
Se mosty břehů našich

Svou písní vábím piráty
A nevím, proč by chtěli vůbec lhát, ty
Tápeš
A ztratíš všechno někde v pochybách

V tichu se všechno zdá jen jako sen
To nejlepší z nás přijde v plen
Jen z květů mého snění
Uzraje moje vykoupení

Marně se bije muž a žena ve mně
Já pohnu se, jen pokud si mě
Ochočíš
A těžkým vínem otupíš
Můj strach

Budu tě zkoušet, budu se tě ptát
A dýku tvoji budu do hrudi si vrážet
Budu tě hlídat
Budu vztek tvůj snášet

Za temným oknem, dlouhé hodiny
Za každým výdechem mi v hlavě zní
Tvá tvář a tvoje slova
A celý ty, zas a znova
Autor M22RainBird, 25.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí