Célú noc a celý deň

Célú noc a celý deň

Anotace: Nazdratie...

Celú noc presedel
pred tou žiariacou škatulou
Možno chviľu spal
monoskop si nepamätá
Tých osem pív je preč
aj placka rumu
Ešte,že je sobota
v robote by zomrel
Išiel sa vykosiť
umyť chrup
Suší ho jak hovado
zbehne pre pár pív
Je treba udržať hladinu
je treba ostať nažive
Rum kúpi neskôr
otvorené je do večera
Aj tak nemá čo na práci
tento víkend bude chlastať
zase
Sám,tak to má najradšej
bez pindania iných
Veď žiarivú škatulu vypne
keď začne moc kecať...
Autor džemo, 25.03.2009
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Kapka, Aťan, Mbonita, Rbb, hanele m., NikitaNikaT., Kubino 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že jsme poslední dobou oba zabrnkali na stejnú strúúúnku. :-)) Tož na zdraví!

26.03.2009 10:27:00 | Aťan

Jj, tvrdá realita, která se mne docela dotkla...

25.03.2009 11:56:00 | NikitaNikaT.

drsný příběh alkoholické samoty, skvělý text, pěkně vygradovaný!

25.03.2009 10:10:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí