Změny

Změny

Anotace: ...

Letošní zima dlouhá byla,
konečně už se rozloučila,
pomalu se otepluje.

Chováš se jako že nic není,
i duše tvá se ale mění,
má ruka změny zapisuje.

Začátek - ideálů plni,
okolnostmi pohlceni
ptal se, co bych si ještě přála.

Dlouho jsem přemýšlet nemusela,
jen trochu štěstí že bych chtěla,
jsem s pousmáním zašeptala.

Oprostíme se od neřestí,
lepší je přeci vrabec v hrsti
než holub někde na střeše.

Vzpomínky oněch dávných časů
vystupují v polohlasu,
když prohrabuju veteše.

Jak se rychle věci mění,
lhostejností pohlceni,
a kdesi to teď vázne.

Možná, že jsme jen nevěděli,
tu trochu štěstí že jsme měli,
teď dlaně máme prázdné.
Autor Flamy, 25.03.2009
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Mannon, WAYWARD, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nojo no

25.03.2009 18:45:00 | WAYWARD

Prázdné dlaně... jak bolavé. Báseň vede k zamyšlení, dobře se mi četla, cosi mi připomněla... ST! je za obsah, kterému rozumím.

25.03.2009 16:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí