My

My

Anotace: Kus mého a bráchy(V.)života.......

Už ti zase začíná,
on ji za to proklíná.
Proklíná ji neprávem,
ona je teď pod právem.
Právo ji nechrání
a nikdo ji nebrání.
Nebrání, netrápí,
spíše ale potápí.
Potápím se potápím,
své přátelé tím nevábím.
Vábím je vým zevnějškem
a pěkným včerejškem.
Včerejšek bez stresu,
dnes už se netřesu.
Třes a smutek to jsem já,
on mi sílu zítra dá.
Dá mi sílu, odvahu,
on má skvělou povahu.
Povahově se mi líbí,
přetvářka tu kolem slídí.
Slídí kolem už má cíl,
nezavadí o ten díl.
Díl lásky k rodičům,
povězme to matkám otcům.
Otec opět vyvádí,
nedá pokoj přehání.
Přhání to s otcovstvím,
měl by začít přátelstvím.
Přátelství je velký dar,
budem si ho vážit dál.
Autor henryeta, 25.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí