Světlo a Tma

Světlo a Tma

Anotace: Někdy je těžké poznati satana od anděla. Sám nevím která půlka mne je v té druhé více namočená...

Světlo a Tma
Já jsem Světlo a ty jsi Tma,
jsi Tma co se do bílé odívá.
Jsi zrůda co snaží se tvářit mile,
jsi černá co pokouší ukrýt se v bílé.

Navenek jasná pro okolí své,
možná i krásná, pro mne však ne.
Lidem se zjevuješ nevinná, bílá,
uvnitř jsi, dobře víš, prázdná a shnilá.

Možná já vypadám jako Tma,
avšak jsem jasnejší než se zdá.
Jsem ten, kdo na sebe černý plášť stočil,
abych vám září svou nespálil oči.

Tak zůstanu nadále obklopen Tmou,
čekajíc na tvůj konečný soud.
Soud, který závisí na tvé víře,
v to, kdo je kráska, a kdo zvíře.
Autor Davy Jones, 25.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není vše takové, jaké se zdá. jsem ráda, že jsem si ji přečetla a jen tak dál.

25.03.2009 21:56:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí