Peklo na zemi

Peklo na zemi

Anotace: (25.3.2009) Pro L.:-*, drž se... (jsme na tom podobně...)

začíná to láskou
nevinností
kráskou

obětuješ své štěstí
pro toho druhého
který Ti stejně nedá nic jiného
než ránu pěstí...

Dáš do vztahu vše
čekáš alespoň něco
nedostaneš však nic...
Je to k něčemu?

Trápení, smutek
slzy, beznaděj
bezmoc, bolest
smrt? to není řešení!

Utíkání realitě
do svých snů
a do umění

-odpočinek od učení-

hraní - smích?
škola - ztich!

kéž by druhý svět
byl příjemnější k Tobě - teď

hned, já bych přála Ti
lepší život, slávu,
ať bicí dobře hrajou Ti

neutíkat před realitou-
-bylo-li by Ti líp?
skrývání a uzavírání se do sebe...
vím, že to máš rád,
však ničíš hlavně
SEBE!!! :'(

Ach, jak jsme si podobní...:'(
Autor B.a.r.b.a.r, 25.03.2009
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip! Ano...

22.04.2009 16:56:00 | Bíša

Velice dobře napsané, citlivé dílo. Na ST!

25.03.2009 22:00:00 | Helena Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí