..periodicita..

..periodicita..

Anotace: ..motivace od Gabkina..(nevina a nebo vina??)..

Sbírka: ..mimoděk..

Noc nové ráno očekává!
Až porodí..zas bude sláva
A tenhle děj už přetrvává
ty obligátní věky..

Když vykřikne..a rukou mává
tak nebesa jej k prsům dávaj´
Pak první krůčky překonává
batolíce se z deky..

V rozpuku času bystří hlava
A po obědě chutná káva
(i povinnosti zanedbává)
s tvářičkou milou vzteky..

Čas zralosti mu nepřidává
S polednem vášeň odevzdává
Té jediné, co prostě pravá
a prý nebere léky..

Na sklonku dne se často stává
že večer ráno vychovává
I bolest v kostech přerývavá
přehluší tiché heky..

Už půlnoc svůj den pochovává
Však kousek z něj v ní přetrvává
Snad dotyk rtů. A ostýchavá
příkrasa lásky – s někým..
Autor šuměnka, 25.03.2009
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Marfuša, enigman, WAYWARD, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, jedam, Markéta Hl., Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hm,ST

26.03.2009 09:57:00 | WAYWARD

líbí se mi

25.03.2009 23:36:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí