brzy...

brzy...

Anotace: .....ano brzy....

již brzy zvony si zazvoní
pod květinovou oblohou ti dva proběhnou
lidé kol vískají
a my se potají milujem...
již brzy bude tu zástup lidí
pod větrnou hůrkou zasněženou květinami
lidé se smějí
a my se potají s životem smiřujem...
teď je to sen, za pár dní současnost
kdo jen to jde
za nevěstou k oltáři
muž co teď tak září
stejně se potají milujem...
zasněženou krajinou se řinou
zástupy lidí a ptáků
snad najdou cestu co hledaj
na sklonku duše si notujem...
jojo stejně se milujem!!!
Autor jarkaj, 26.03.2009
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...co bude za čtyři měsíce,teď už to vím :(

15.07.2009 12:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí