Ztracená duše

Ztracená duše

Anotace: člověk musí občas plakat

Ty pláčeš? Povídej jak vypadá svět přes slzy
Je jiný? Povídej hořím zvědavostí! Jsem drzý?
Jsem jen trochu zvědavý. Bolí pláč? Pálí ta voda?
Proč ničíš slzy – necháš je padat na šaty! Není to škoda!
Jsou hezké jako křišťály a ty skvrníš jejich krásu
Mám představy jak prudce stékají po tvém vlasu
Váhají zdali mají opustit ten vlas. Vypařit se?
Navždy ztratil se v dýmu tvých vlasů. Vypařil se!
Slzy jsou malé drahokamy, ty je nosíš v účesu
Žárlím na ně jsou s tebou. Ten žárlivý pohled nesnesu
Hvězdy stékají ti po lících, kde mají svůj měsíc, nebe?
Místo měsíce snad tvůj úsměv a místo nebe mají tebe
Mistrovské kombinace se tu tedy jeví! Jsi dílem!
Tvé slzy – dílem dokonalým – tys mým cílem
Chci dosáhnout tvé vznešenosti, plakat tvé slzy smrtící
Na své tváři je mít. Kutálet si je po líci
Proč stále nic neříkáš? Dáváš mi snad holí?

Chápeš? Když pláču, že mě něco bolí?

Tys můj zklamaný život, vzdaný již
- jednou poznáš sám, slzy uvidíš.
Autor ďábel strážný, 26.03.2009
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Edith, Kristýnka15, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...překrásnééééé...

30.03.2009 15:29:00 | Quigleika

Moc hezká, cítím v tom emoce.

26.03.2009 17:51:00 | Galos

Nádherná básnička ST! =)

26.03.2009 16:58:00 | Kristýnka15

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí