Heavy Metalové Bratrstvo

Heavy Metalové Bratrstvo

Anotace: další muj příspěvek

Heavy Metalové Bratrstvo

Vstaňte válečníci ocelového meče
pozvedněte číše své,
na zdraví a na královstí
je to daleko od hradeb známého kraje
tam kde lesy hluboké jsou
tam kde pole holé jsou

sme bratrstvo dvojí krve
sme vojáci, nástroj pomsty
prosim nakopejte jim prdel
kdo sme......vojsko
co sme ....... bratrstvo
chci to slyšet.....

nakopem jim prdel jejich
tam vojáci ocelového meče
měří síly své, co voják to silák
jsou to rodina, za krále a naší čest
budem se hrdě bít, jeden druhého krýt
proč to, sme bratrstvo metalového krále
síly lesa a moře pojdte se snámi hrdě být

Boj chcem Boj.....
Bojovat za svou zem
Bojovat za čest
Bojovat za královstvý
Boj Chem Bojovat

K branám, tam rabovat budem
Pozor, na hradbách oni jsou
Zapalte to podpalte to ....
ať to lehne popelem, kdo nás zastaví
jen smrt, ale my se jí nebojíme
mrtví zde leží a jejich král klečí

Sme metalové bratrstvo co prohru nezná
Sme bratři ve zbroji, jak praví přísloví
Jeden za všechny všichni za krále
Strach neznáme smrt je náš známí
jen prohry se bojíme že selžeme
jsme tu pro krále a naše dcery
Autor The Crow, 26.03.2009
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je z toho slyšet metal. bravo!

26.03.2009 21:04:00 | Kristine Clary-Aldringen

AŤ to všichni pějí,a navíc je to pravda

26.03.2009 18:25:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí