1/0

1/0

Anotace: nulou nelze dělit

Chorál,
jakoby se ztrácel,
na policích vysázené lahve,
prach archivních vín,
v hlavě vize
nekonečna vesmíru
ve skrčené poloze,
jako kdyby se mohl rozeběhnout
a letět

celkově vlastní nic
schované pod stolem,
jako děti před ďáblem,
bojí se vylézt
svině myšlenka,
raději se pomočí
než aby věděla víc

naštípej dříví pod tímhle chrámem,
/rozetni třísku na polovinu/
seš stejnej a dvojí,
nenaděláš nic

chorál se změnil
v hrdelní výkřik,
/exploze ledu/
čekáme na paprsky,až se dotknou
a pohladí

milion je taky složený
ze samých nul
Autor animovaný medvídek Pů, 26.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: prostě Zuzana, Maura, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chuck Norris nulou dělit umí. A já vím, že se to sem nehodí.
Tak dobře. Dobře. Děkuji.

13.05.2009 20:48:00 | prostě Zuzana

Díky.. no jsem upřímně rád,když můžu inspirovat nebo vytvářet asociace čtenářům.

04.04.2009 19:50:00 | animovaný medvídek Pů

Ráda tě čtu, je to moc zajímavé a pěkné.

29.03.2009 22:31:00 | Maura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí