Nekonec

Nekonec

Anotace: Já už to takhle nechci, je to nazblbnutí, proč jen ten můj mozek mě na něj myslet nutí.

Dech tvůj já cítím vedle sebe,
tvá přítomnost ve snech mi nedá spát.
Mé srdce hřeje a současně zebe,
jak znovuzrozenou se stát.

Tma přiklání se k mému hněvu,
vulkán citů sálá mocný žár.
Já přimknutá jsem k jeho světu, k němu,
slova uvízla mi v hrdle, na rtech polibků zůstalo pár.

Myšlenky splývají mi v jednu,
proč touha tvá se ztartila tak prudce.
Já jednou zase vstanu, ode dna se zvednu,
však moje srdce ti stále leží v ruce.
Autor Fenn, 26.03.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že rozumím..

02.05.2010 17:46:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí