Babičce....

Babičce....

Anotace: ty víš...=´)

I když máš spoustu vrásek na čele
můžeš vzpomínat na všechno zlé i veselé.
Když jako malou si mě houpala na kolenou
a zpívala mi písničky..
cítila jsem se malou princeznou,
která milovala kytičky...
nebo když jsem usínala
a ty hrála sis s mými vlasy...
paaani to byly casy.
Pár fotek ohmataných léty
a na hřbitov tvá cesta denní,
slzy a svíčky, urna, květy,
žal, kterému konec není.
Byli jste mladí, láskou krásní,
znali jste láskyplná slova.
Jen zavři oči, jen se zasni
a dědeček je tady znova.
Babičko, život hrozně letí,
jen vzpomínat je těžké asi.
Snaž se žít pro nás, vnuky, děti,
čekej s námi na lepší časy,
kdy se zas sejdem všichni spolu,
někde tam, kam živí nesmí
a nebudem znát stíny bolu,
tam nás v svou náruč vezme vesmír.
Vše nej….
Autor Hejdy, 26.03.2009
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vyznání...

26.03.2009 17:50:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí