Temnota

Temnota

Anotace: báseň o úvaze nad životem a všeho kolem ......

Nečekám,
nehledám,
žiju,

připouštím tak trochu nudu,
připouštím málo života,
málo odhodlání, málo vzdoru,
přijdu si sama v tomhle temnu,
má to tak být ?!

Závidím naivitě, závidím hlouposti,
nesnáším uvědomnění, nesnáším bolesti.

Hledání v minulosti nic nezmění,
čas proudí, obličeje se mění,
tak to má být, to nezastavíš,
nejsi vyjímka !

Jsi střípek z rozsypaného skla,
jsi pírko ve větru, jsi zrnko z hlíny,
jsi jeden z milionu, tísíce a dál,
však pokud dýchám doufám, na to nezapomínám !

Snad není to tak špatný ?!
Autor Galos, 26.03.2009
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Stepbystep, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí