Spi

Spi

Anotace: výčitky?

Vím to
ležíš vedle mne
spokojeně oddechuješ
a já to vím
nebyla to zmýlená
nebyla to nouze
nebylo to musím

háčkuju řetízek dnů
do oček chytám chvilky které byly
žádný uzlík
žádné šmodrchání
a přání...?

Spi
miláčku
a nech mě chvíli létat
prosím
vždyť víš
že
se ti
vrátím

stejná
jen hodnější
o trest
který
si zasloužím...
Autor Mische, 26.03.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí