Čekání v parku

Čekání v parku

Anotace: ...

Potkávám tváře v parku
žádná z nich není ta moje
vrůstám do zrcadla čekání
srdce v nedohlednu.

Paní s dvěma psy hledí
již hodnou chvíli po očku,
hádá se, co tu tak zevluji
a přitom nehne brvou.

Jarní slunce hladí svahy,
od nohou ještě zebe
v objetí mžourají do něj
lidé a sněženky.

Útroby sevřel mi chlad
hladovou bolestí.
Potkávám tváře po setmění
žádná z nich není ta tvoje.
Autor Taog, 26.03.2009
Přečteno 256x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Kapka, labuť, ziriant, vapiti, Dota Slunská, Tacca, Mbonita, hanele m., WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám ten pocit. Zamrazilo...

27.03.2009 14:17:00 | Kapka

Začátek příjemného snění... konec svírá v setmění... a probouzí smutek...

27.03.2009 08:50:00 | labuť

Svíravá...

26.03.2009 22:04:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí