Monology

Monology

Anotace: Aby bylo jasno: V tomhle nejedu! (Teda napsal jsem to, ale není z vlastí zkušenosti.)

Z lásky už zůstal jen sled monologů
A fackování hodně ostrá slova
Smutek se ukryl do hrnečku grogu
A vrána vráně právě oči klová

Raněné zvíře hledá si svou noru
Ztráty a nelásky se staly denním chlebem
Zlomené ego jenom zbytky vzdoru
A cizí chladné tělo vedle sebe

Prcháme před sebou a sobě ztrácíme se
Však neseme si cejchy minulosti
Teď někdo s někým zrovna miluje se
A v srdci jenom vztek a spousta zlosti

Z lásky už zůstal jen sled monologů
A fackování hodně ostrá slova
Smutek se ukryl do hrnečku grogu
A zbyla touha začít jinde znova
Autor JardaCH, 17.10.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to je taky síla....Mezilidské vztahy jsou....barvitě pestré...někdy krvavě..

05.02.2007 09:11:00 | smudlinek

Bohužel je hodně takových rozhovorů,
zvláštně šedých a břitkých monologů... :o(
Skvěle napsaná!

21.10.2005 11:42:00 | Cecilka

tak tyhle tvé monology znám..létají kolem mne stále..tedy nikoli v mém vztahu..ale u většiny okolí!!
skvěle sepsaná věcička!!!

17.10.2005 15:55:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí