Ovládání mysli

Ovládání mysli

Anotace: ...

Osamělé duše kráčí po ztemnělých pěšinách
beze strachu, s vidinou krásy ve svém nitru
Zbaveni vědomí o svých chorobách
vděčni a plně oddáni nastávajícímu jitru

Je to však jen klamavá vidina jejich okolí
nechtějí se dozvědět, že čistá pravda je jiná
Procitnutí do reálného světa někdy zabolí
a lidská povaha není bezestinná

Ovládáni cizí myslí neviděného a zatracovaného
pod vlivem té destruktivní závislosti
Netuší, že za tím je něco zlého
když sami vidí svět dokonalý a bez bolesti

Náročnost cesty zpět je nezměřitelná
pro toho, kdo nezná zákony mocných a vyšších sil
Lidská duše je až příliš zranitelná
o vysvobození se tu však nikdo neprosil...
Autor Edith, 26.03.2009
Přečteno 452x
Tipy 8
Poslední tipující: WAYWARD, Kapka, jarmil, enigman, Quigleika, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kapka má snad pravdu,růžové brýle,ale ty už jsem dávno rozšlapal

30.03.2009 01:39:00 | WAYWARD

Růžové brýle na oči dám, dočkám se chvíle, nevidím klam... Moc pěkně napsáno.

27.03.2009 14:02:00 | Kapka

vítej!hned dávám tip

26.03.2009 22:49:00 | jarmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí