Krvácíš

Krvácíš

Anotace: ...

Toliko krvácíš z úst
Ale já!
Padáš k zemi s várkou snů
Ale já!
Očima křičíš už dost
Ale já!
Nemohu ti nijak pomoct

Nitě se utahují kolem tvých žil
Ale já!
Vidím rány, co vyřezal ti otec
Ale já!
Vidím blízké, jak ti cejch tetují
Ale já!
V řetězech dnů minulých, jsem sám jen historik

Tak moc prosíš o pochopení
Ale já!
Praskot kostí trhá uši
Ale já!
Jsem chladný, zapálí mě jen slovo
Ale ono nikdy nepřijde...
Autor Faist, 26.03.2009
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí